16 C
Бургас
понеделник, май 20, 2024

Официален трейлър на „Междузвездни войни“ (видео)

Премиера в България – на 18 декември

Пуснаха официален трейлър на продължението на сагата „Междузвездни войни“ в YouTube. Седмият епизод започва близо три десетилетия след събитията от „Завръщането на джедаите“ (1983).

Премиерата на филма ще бъде на 14 декември в САЩ. Ден след това филмът ще разтресе киносалоните в Лондон.

В ролята на легендарния Люк Скайъокър отново ще видим Марк Хамил. Кари Фишър отново ще бъде в ролята на принцеса Лея. Част от актьорския състав е и Харисън Форд.

„Междузвездни войни“ срина сайтовете за продажба на билети

Силата се пробуди във феновете на „Междузвездни войни“, които сринаха онлайн системите за продажба на билети във Великобритания и САЩ. Треската на феновете достигна своя връх вчера и те претовариха мрежата за онлайн резервация на билети за дългоочакваната премиера на междугалактическата сага на 18 декември.

От кината съобщиха, че огромното търсене на запалени фенове в САЩ и Великобритания за първите прожекции на „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ е пренатоварило мрежата. „Кината са залети с молби за билети“, обявиха от една от водещите вериги за киномани във Великобритания, чийто сайт също се е сринал. От кината обясниха, че се опитват да оправят проблема възможно най-бързо. Американски сайтове Fandango и MovieTickets.com също не работят, заради хилядите фенове, опитващи се да се доберат до билети.

От „Vue Cinemas“ във Великобритания обявиха, че феновете са разграбили 10 000 билета в първите 90 минути от излизането им в продажба. Седмата част на фантастичната сага е най-дългоочакваният филм на десетилетието./ БГНЕС

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук