11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Официална премиера на песента на първия лайфстайл център на открито СТРАНД „Винаги добро настроение“

На 5 юни 2013 e официалната премиера на музикалния проект на СТРАНД „Винаги добро настроение”, който е реализиран благодарение на българската изпълнителка Маги Алексиева – MEY и австралийския рапър Rocket. Лятното парче зарежда с позитивно настроение и представя първият лайфстайл център на открито СТРАНД, който ще предлага уникални за страната забавления.

Песента е вдъхновена от съвременните музикални тенденции и съчетава RnB, поп и дъбстеп. „Винаги добро настроение“ е първата съвместна музикална изява на австралиецът Rocket и финалистката от “X Factor”- MEY. Автор на музиката е Александър Славчев, китарист и изпълнител в групата на МEY.

„За мен бе удоволствие да работя с българския екип и се радвам, че успяхме да създадем толкова мелодично и приятно за слушане парче. Убеден съм, че песента ще допринася за доброто настроение на българската публика”,  сподели Rocket.

Заснетият видео клип (http://youtu.be/1KTkg-3n9PA) засилва ефекта на песента за приятно прекарано време в добра компания на подходящото място. Загатнати са някои от местата, които ще могат да се посетят в СТРАНД, сред които графити галерия, модни магазини, ресторанти, кино и нощен клуб. Текстът на парчето е дело на Rocket и MEY, а видеото е поверено на хип-хоп режисьора Bashmotion.

MEY придоби известност с участието си в най-голямото музикално шоу в България “X Factor”. Изпълнителката успешно развива музикалната си кариера и вече получи признание от легендарния барабанист Poogie Bell (Пуджи Бел), работил с Al Jarreau, Chaka Khan, Erykah Badu, Earth, Wind & Fire, David Bowie. Съвсем скоро MEY се завърна от европейското си турне с групата на Poogie Bell.

Rocket е израснал в семейство на музиканти. Баща му, който е китарист и вокалист, е допринесъл за развитието на музикалните му заложби. Самият Rocket започва да се занимава с хип хоп по време на тийнейджърските си години и развива стила си, като добавя елементи от реге денс. Имал е музикални участия в Австралия, САЩ, Франция и сега в България.

За СТРАНД

Странд е първият лайфстайл център на открито в България. Намира се в Бургас и съчетава изискванията на модерния живот с нуждата от място за срещи и отдих. СТРАНД Бургас е вдъхновен от атмосферата на традиционната главна улица и ще позволява на посетителите си да се разхождат на открито, да дишат свеж въздух и да прекарат свободното си време пълноценно в модерна и уютна обстановка. Официалното откриване ще бъде на 29 юни 2013 г. в 10 часа.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук