13.8 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Паулина Вълчева представя Бургас на финала на Мис България

Паулина Вълчева, която тази година се окичи с титлите Мис Ахтопол и първа подгласничка в най-престижният конкурс на бургазлии – Кралица на Бургас 2014, ще е представлява град Бургас на финала на Мис България 2014. Морската хубавица е възпитаничка на френската гимназия ГРЕ „Г.С. Раковски“, на 17 години, зодия Овен. Привърженичка е на водния спорт и в продължение на няколко години е тренирала плуване в родния отбор „Черноморец“.

поли4Иска един ден да се занимава с дентална медицина.
На 21 декември предстои да се проведе 25-тото юбилейно издание на най-очаквания конкурс за красота в страната „Мис България”. Събитието ще се проведе от 18 ч в Sofia Event Center в Paradise center и ще бъде излъчено на запис от 23 ч. същата вечер по Нова ТВ.
поли 2Всички бургазлии стискат палци на Паулина и се надяват тя да надмине резултата на другата родна красавица Даниела Неделчева, която минала година грабна третото място на Мис България.
поли1Всеки, които желае ще има възможност да изберете лицето на публиката. Момичето, което спечели симпанията и вота на публиката ще получи рокля от официалния дизайнер на конкурса Стоян Радичев на стойност 450лв; дизайнерска гривна от Desire Mark, гримове и от Max Factor и вечерен тоалет от  FEDE, като гласува тук: http://www.fashionsense.bg/miss-bulgaria2014
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук