17.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Портман: „Междузвездни войни“ съсипва кариери

Натали Портман заяви, че участието й в сагата „Междузвездни войни“ е навредило на кариерата й, защото след това никой режисьор не искал да работи с нея. „Този филм е както голям шанс, така и голям риск. Някои актьори ги изстрелва към славата, но други си остават само с него. За малко да бъда от втория вид. „Междузвездни войни“ понякога съсипват кариери“, заяви Портман, която играеш кралица Падме Амидала, любимата на Анакин Скайуокър, във филмите от 1999 г. до 2005 г.

Портман визира също Кери Фишър и Марк Хамил (принцеса Лея и Люк Скайуокър), които така и не успяха да оставят следа в киното с други роли освен тези във филмите на Лукас.

„Всички мислеха, че съм ужасна актриса… Играх във филмите с най-големи приходи на десетилетието, а никой режисьор не искаше да работи с мен“, спомня си Натали. Спасението дошло от режисьорът Майк Никълс, който работел с нея в театъра. Той я препоръчал на братя Уашовски, които в крайна сметка я взели във „V като Вендета“. А големият успех на Натали все пак се случи – тя спечели „Оскар“ през 2011-та за „Черен лебед“, пише Стандарт.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук