12.6 C
Бургас
петък, април 26, 2024

ПП ГЕРБ представя кандидатите за евродепутати в Бургас и региона

Водачът на листата на кандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ и най- успешният български евродепутат Румяна Желева ще отговаря на въпроси на граждани във фронт офиса на ул. „Богориди“ в Бургас от 12 до 15 часа в съботния ден. Преди това Желева ще се срещне с представители на туристическия бранш в с. Равда. Ще бъдат дискутирани темите за туризма, инфраструктурата и еврофондовете. Кандидати за евродепутати от листата на ГЕРБ ще посетят Поморие и Айтос. logo-gerb-blue5-300x209.jpgВ Поморие ще бъде обсъден актуалният въпрос за екологията и проекта за петролопровод Бургас- Александруполис. В Айтос основните теми ще бъдат земеделие и инфраструктура.
В 19 часа ще започне митинг- концерт до Пантеона в Морската градина. Водещ на събитието ще бъде известният комик и бургазлия Тончо Токмакчиев. Друг известен бургаски музикант Стефан Лалчев ще изпълни популярни песни.  
Румяна Желева ще представи петима от кандидатите за евродепутати в листата на ГЕРБ. Това са Ангел Джалъзов, Ренета Рашкова, Стефан Шилев, Станислав Петков и Росица Пенчева.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук