24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Продават невиждани досега снимки на Анджелина Джоли

Невиждани досега снимки на голата Анджелина Джоли се появиха в лондонска галерия, като всеки желаещ да си вземе у дома някой от черно-белите фотоси, ще трябва да се бръкне за сумата от 1800 паунда, ако иска да го притежава.

Кадрите са заснети през 1995 г., когато Анджелина е на 20 години, и са дело на фотографката Кейт Гарнър. На един от тях младата Джоли е седнала, като около глезените й е завързана черна панделка.

Екипът реализирал снимките е заложил на грим, подчертаващ не само очите й, но и устните й, които днес са нейна запазена марка. Уникалната красота на актрисата, която тази година става на 40 години, е запечатана и в кадър, който е в близък план.

Имиджът, който Анджелина имаше на младини – на лудо и скандално момиче, е далеч от този, който тя има днес. Изцяло отдадена на семейството и кариерата си, Джоли се радва на шест деца и куп хитови филми.

Наскоро тя засне и третата си лента като режисьор – By The Sea, където си партнира със съпруга си Брад Пит. Филмът вече се появи на един престижен фестивал, като според критиката той най-вероятно ще й донесе няколко престижни статуетки.

elle.bg

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук