24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Първи трейлър на Rogue One: A Star Wars Story/ видео/

YouTube излезе първият трейлър на поредния епизод на галактическата сага „Междузвездни войни“ – „Rogue One: История от Междузвездни войни“.

Действието на новия филм се развива преди събитията от първия филм на Джордж Лукас „Междузвездни войни: Епизод IV – Нова надежда“ и ще разкаже за група бунтовници, които се канят да откраднат чертежите на „Звездата на смъртта“.

Трейлърът впечатли феновете по цял свят и получи положителни отзиви. Поклонниците на космическата сага го наричат „мощен“ и „изпълнен с атмосфера“, като не подминават превъплъщението на изпълнителката на главната роля Фелисити Джоунс. В трейлъра също се изявяват актьорите Диего Луна, Дони Йен и Форест Уитакър. Слуховете за това, че във филма ще се появи Дарт Вейдър, засега не се потвърдиха от трейлъра.

 

Лентата „Rogue One: История от Междузвездни войни“ ще излезе на екран в средата на декември 2016 година. Режисьор на кинотворбата е Гарет Едуардс, работил над филма „Годзила“.

Предишният епизод от сагата „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ видя бял свят през месец декември миналата година. При производствен бюджет от 245 милиона долара, филмът получи касови приходи в световен мащаб в размер на над 2 милиарда долара/

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук