13.2 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Райън Лесли ще пее тази вечер в „Слънчев бряг”.

Американският певец, изпълнител и продуцент Райън Лесли ще пее тази вечер на южния плаж в курорта „Слънчев бряг”. Това е първото му участие на родна територия. Концертът ще бъде в клуб „Бедрум бийч” и започне трийсет минути след полунощ. Певецът ще изпълни едни от най-силните си хитове от четирите си албума, сред които тоталния хит „Addiction“.

                                                                                                                                                                                                     снимка: Yahoo! Blog

Партито на звездата се очертава да бъде едно от най-горещите събития през летния календар на южния плаж. Концертът ще бъде подгряван от Маги Алексиева–Меу, Бобо, реге изпълнителят Jahmmi, а също така диджеите DJ Fed и DJ Tam R.

Номинираният за награди „Грами” посещава България за първи път. На южния плаж в Слънчев бряг той ще направи снимки за най-новия си видеоклип „History”.

Райън Лесли е правил парчета за Бритни Спиърс, има четири албума, като още с дебютния си едноименен проект от 2009 година той влиза в топ 10 на американската хип-хоп класация.

Наши изпълнители вече потвърдиха присъствие на партито тази вечер. Сред българските знаменитости са Мария Илиева, Поли Генова, Графа, Ъпсурт, Вяра Атова – AV, YoungBBYoung, 100 Кила. Последният се оказа един от най-ревностните фенове на Райън Лесли. Родният рапър вече успя лично да се срещне с Лесли и дори му подари българския трикольор и шапка с козирка.                                                                                           Утре вечер /18 юли/е запазена за двойната видео премиера на Десислава и на Alek Sandar. Парчетата, които са подготвили за своите почитатели са: – „Baby“ и „You&Me“. Клиповете бяха заснети в края на юни м.г. в Свети Влас, к.к. Елените и край Слънчев бряг. Продукциите покриват световните стандарти на звучене и визия, което ще позволи за първи път два български клипа да се завъртят в ефира на МТВ Бразилия и Латинска Америка. Специално за премиерата на „Baby“ и „You&Me“ на Какао бийч за втори път у нас пристига мултижанровия артист Yozmit. Южнокорейският пърформър живее в Ню Йорк, където изразява себе си чрез спектакъл, съчетаващ театър, мода, танци, примесени с поп култура и митология. Yozmit ще изпълни кратък пърформанс – поздрав за българската публика.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук