15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Само ден до Фестивал на цветовете в Бургас

Само ден остава до Фестивал на цветовете в Бургас. На 09.08.2014 г. градът ще бъде вторият домакин на събитието за България, след като през юни тази година София посрещна над 3 500 цветни фена на столичния стадион Академик.

В Бургас Фестивал на цветовете ще бъде представен със собствена сцена на провеждащия се за първа година Sea Garden Festival в Летния театър на морската градина. Събитието стартира точно в 14:00 ч., а цветната сцена приключва в 22:00 ч.

В рамките на 8 часа феновете на цветното изживяване ще могат да се насладят на множество цветни експлозии и drum’n’bass, dubstep, hip-hop, twostep, house и EDM саунд, поднесен от родните ди-джеи Stoyan, Emil Prize & Bruhu (Camp Sessions), Rud Fellah и Vida.

arymnyОрганизаторите напомнят, че цветните прахове се закупуват на място на цени 4 лв. за 1 торбичка с цветен прах, 10 лв. за 4 торбички и 20 лв. за 9 торбички цветен прах. Макар че цветовете се отмиват лесно, препоръчително е всеки желаещ да се потопи в цветното изживяване да предвиди за събитието подходящо облекло, с което лесни би се разделил, в случай че възникнат проблеми при изпирането на материята.

Тази събота ще бъде изключително цветна за Бургас, тъй като за най-голямите почитатели на фестивала, а също и на здравословния и активен начин на живот, Фестивал на цветовете и техните партньори от 5kmrun са подготвили и още една емоция – 5 км цветно бягане, което ще стартира точно в 09:00 ч. на 09.08.2014 г. в Морската градина на Бургас.

5kmrun е 5 км. свободно, но организирано бягане за всеки желаещ, без ограничение в пол и възраст (вкл. инвалиди, родители с детски колички, както и с кучета на повод).

color-run-5Colour 5kmrun е безплатно бягане (може и да се проходи) със свободен достъп за всички, като началният час на бягането е 09:00 ч., но участниците трябва да пристигнат поне 30 мин. преди старта. На място желаещите да се включат в цветната надпревара ще могат да закупят на преференциална цена пакет съдържащ торбички с цветен прах, брандирана фланелка и предпазни калцуни за маратонки.

Билети за Фестивал на цветовете в Бургас – гостуващ на Sea Garden Festival все още могат да бъдат закупени он-лайн и от касите на Eventim в цялата страна:

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук