11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Сигнал до СЕМ: Благодаря, че децата ни растат в такава държава!

СЕМ размаха пръст на музикалните телевизии, заради излъчването на песента на Криско и Мария Илиева „Видимо доволни“. Бдителна зрителка изпрати  сигнал до институцията на 14 юли, след което СЕМ започна проверка. Ето сигнала:

Tази приятна вечер, малко преди 21 ч, по една телевизия водещата на поздравително предаване попита на живо в ефир четири момиченца от Стара Загора, на видима възраст не повече от 13 г., кого искат да поздравят. Те изявиха желание да поздравят всички ученици от 2-о основно училище в Стара Загора, както и всички свои приятели. Водещата съобщи, че ще изпълни желанието им, и то със страхотна песен. За тях тя подбра точно тази страхотна песен, невероятен летен хит на Криско и Мария Илиева.

Тази песен и клипът са много популярни и се излъчват без ограничения на часа по радиа и телевизии, за да могат и най-малките да им се насладят.

Ако е останало девствено момиче в България между 10 и 11 г., то за него няма да има тайни, след като види клипа към песента.

Не ме интересува, че Криско и Мария Илиева събират боклуци един ден в годината или че записват Зелената песен на България. С точно тази песен искрено желая да поздравя СЕМ, българския парламент, президента на Република България, Министерството на образованието и науката на Република България и ако прецените, че е уместно, нека да поздравим с нея и дечицата от целодневна детска градина „Светлина“ в Стара Загора.

Благодаря ви, че давате възможност на децата ни да растат в такава държава!

Тъй като вие не сте разбрали какво се пее в песента, ще ви обясня. Оригинален текст – с големи букви. Обяснението е с малки букви.

ПАЛИМ, ВИЖДАМ ВА ДВОЙНО – лирическият герой Криско иска да запали нещо, вижда двойно, защото

сигурно е пиян или

надрусан – така е

модерно и готино

И диалект, и акцент – готино.

ВИЖДАМ Я РЕДОВНО, ПУКАМЕ СЕ ГОТИНО – Криско се вижда често с някакво момиче, с което се пукат – последното е синоним на секс – модерно е да се пукаш.

ДРЕХИ ПО ЗЕМЯТА, В НАС Е ПЪЛНА КОЧИНА – дрехите по земята са от много страст като по филмите, но понеже те и двамата не чистят, в тях е пълна кочина, и без това така е модерно и готино.

НАЙ МИ Е УДОБНО ДУПЕТО ТИ СОЧНО, СТАВАМ КАТ ЖИВОТНО ЕДИН ПЪТ КАТО ПОЧНА. И диалект, и акцент – готино. Става ясно, че на Криско му е удобно да я пука ….. дупето и даже става кат животно, страхотно, значи е много страстен и издръжлив, БРАВО на Криско!

МОЖЕ БИ НАРОЧНО ТЯ МА ГЛЕЗИ МОЩНО. АЗ КУПУВАМ ГЛУПОСТИ ЗА НЕЯ МАЙ ИЗГОДНО. Тя го пука, а в замяна на това Криско й купува боклуци за без пари, за да може тя да се хвали пред приятелките си, които са като нея. Който се пука, получава подаръци – подтекст.

МОГА ДА Я ГАЛЯ ПО ДУПАРА ДЕНОНОЩНО. Криско иска да каже, че едва ли не цяла нощ може да я гали по дупето, като нежно го нарича „ДУПАРА“, както е модерно.

ПУШИ ОТ ЯМАЙКА, ПСУВА ГИ НА МАЙКА. КАРА НАЙ-ЛЪСКАВАТА СКЪПА ТАРАТАЙКА, ВСЯКА НОЩ СУШИ ПАРИ И СА’ ПРАИ НА МОЗАЙКА. Криско иска да каже, че тя пуши трева и всяка нощ се докарва до безпомощно състояние – така е модерно и готино Тя псува на майка – това също е добре. Кара някаква скъпа кола, защото се пука наляво и надясно. Ако ходи на работа и пуши трева, ще я уволнят, затова се пука, че е най-лесно.

ТЯЛОТО Й МАЗНО ПИПА СИ ГО БАВНО. ФАЩА МА ЗА ДЖОБА, ВИКА „НЕЩО МИ Е ЖАДНО“. Тялото на Мария Илиева е мазно и тя бавно си го пипа, предлага му орална любов, защото й е жадно.

АЗ Й ВИКАМ НАЙШ’КВО? ЗНАЙШ ЛИ НЯКВО МЯСТО, НЯКЪДЕ КЪДЕ ШЕ ПРАЙМ СЕКС МНОГО БЯСНО? Той, отново с акцент и диалект, я пита дали знае някое място, където той ще може да я изпука хубаво.

ОТИВАМ НЯКЪДЕ, КЪДЕТО НЯМА: МОИ ТВОИ ДРУГИ ЗАКОНИ. Мария Илиева знае такова място, там няма закони, всички са пияни, друсани, пукат се, мятат се, барат се и са видимо доволни. Браво:)

ТЯ МИ ВИКА ТИ СИ БАСИ МАНЯКА – тя му казва, че той е маниак като използва и псувни. Тя е изискана. Подтекст –

яко е да се движиш

и да се пукаш

с маниаци

и наркомани вместо с нормални хора.

КАРАМ БАВНО ТОВАР, ПАБЛО ЕСКОБАР – Криско кара бавно към Слънчев бряг и се радва, че си е взел кокаин. Браво, много е модерно.

ПОКАЖИ НА ТЕЯ ХОРА КАК СА МЯТАШ, КАК ГО ДВИЖИШ, КАК СА БАРАШ, КОЛКО СА РАЗДАВАШ. Криско кани Мария Илиева и другите момичета в клипа да покажат дали ги бива за пукане и то пред всички останали хора. Те се мятат, барат се без да се притесняват и показват, че стават само за пукане.

СЪСЕДИТЕ БУЧАТ, ПЕНСИОНЕРИТЕ КЪЛНАТ, А НИЕ СМЕ НА ПЪТ ДА СЬБОРИМЕ ГРАДА. Криско и неговите приятели са толкова готини, толкова чак хубаво се забавляват, че съседите почват да бучат, уау! Чак града ще съборят, пазете се! Невероятно!

ТУК Е МНОГО ТЯСНО, ТЪРСИМ ДРУГО МЯСТО. ТРЯА’ ТИ Е ЯСНО, ИСКАМ ТЕ УЖАСНО, В ТОЗИ МЪТЕН ЧАС НИЩО ДРУГО НЕ Е ВАЖНО. НИЕ СМЕ НА ПЪТ ДА СЬБОРИМЕ ГРАДА, СТАНА СТРАШНО. На Мария Илиева й е тясно с Криско в телефонната кабина, където са се набутали, и затова тя му казва на жаргон, че трябва да отидат на по-удобно място, за да може да го изпука хубаво, защото ужасно го иска и не я интересува нищо друго в тоя час. Под „страшно“ има в предвид, че Криско я дърпа за косата, защото това е много секси и извратено, и те са много готини така, и затова е „страшно“.

Най- сърдечно Ви поздравявам уважаеми СЕМ, Българския Парламент, Президента на Република България, без Вас тази песен нямаше да я има. След като тази песен заедно с клипа към нея е достатъчно добра за децата ни, по няколко пъти на ден, значи е идеална и за Вас.

24chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук