23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Синя луна! Ето какво можем да направим

Напълно нормално е в продължение на един годишен сезон три пъти да настъпи пълнолуние. Но понякога се случва така, че за един сезон се случват четири пълни Луни, какъвто е и случаят тази пролет, пише „За жената“.

В такива години, третото пълнолуние през пролетта се нарича Синя Луна. Явлението няма нищо общо с цвета на Луната, отнася се единствено до периодичността на фазите й и се наблюдава веднъж на около две години и половина.

Следващата „синя Луна“ ще е през януари 2018 година. Тя ни очаква в петък, а според съветите на астролозите, имаме време за да се подготвим и по най‐добрият възможен начин да използваме този астрономически спектакъл. Пълната месечина винаги се свързва с някакъв край, точно както младата Луна се свързва с ново начало.

Към това ще добавим и факта, че всички ретроградни планети ясно ни показват, че е време да седнем и да размислим за това, какво в живота ни трябва да продължим и какво да приключим. Този петък е идеален момент за слагане на край ‐ на взаимоотношения, любовна връзка, работа или нещо, от което трябва да се освободим.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук