11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Скандал! Кой държи лиценза и кой прати Анита Мейзер на „Мисис Свят“!

Скандалите около Анита Мейзер, която представи страната ни на конкурса „Мисис Свят” не стихват. Те се пренесоха във Фейсбук. На официалната страница на Организацията „Мисис България“ се появи съобщение на Меги Савова, която заявява, че в качеството си на собственик и организатор на „Мисис България“, подчертава, че Анита Мейзер, никога не е била избирана като „Мисис България“, дори не се е явявала и не е била допускана за участие в „Мисис България“.

синмка: Фейсбук
снимка: Фейсбук

Последва светкавичен отговор от Анита Мейзер, която написа на латиница на профила си : „Аз съм „Mrs Bulgaria World”, а вие тази марка няма как да я използвате, може да си изписвате конкурса само на кирилица, нали знаете колко ще ви струва изписването на латиница!!! Защо просто не си гледате бизнеса вместо да се занимавате с мен. Аз съм ясна. Бях там, и прекарах най-хубавите си моменти. И това ще ми остане за цял живот.

снимка: Фейсбук
снимка: Фейсбук

Ако имате претенции за моята титла, моля обърнете се към официалните лицензирани за България представители- Яненка Люцканова и Светослав Йорданов. На всички красавици участнички в който и да е конкурс в България пожелавам най- искрено много усмивки, щастие и любов.”

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук