11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Спа процедура лекува безплодие

Спа процедурите вече надхвърлят обикновеното си значение на релаксиращи и тонизиращи практики.

Мястото, където те са издигнати до свещенни ритуали и изживявания е петзвездният балнеохотел „Поморие”. Хит в момента там е ритуалът „Той и Тя”.

Това е 50-минутно изживяване, което ще помогне на вас и вашата избраница да премахнете умората и да се презаредите нови положителни емоции сред аромати и релаксираща музика. Ритуалът включва арома терапевтична релаксираща процедура, която комбинира действието на масажа, с лечебните свойства на етеричните масла, приети чрез кожата и обонянието, плодове, фреш и шампанско.

Релаксиращият ефект е гарантиран, но има и един страничен, споделиха под сурдинка от персонала на балнеохотела. Ритуалът „Той и тя“ е спомогнал да се появят на бял свят много бебета, сочи практиката.

Но ако оставим настрана допълнителния ефект, можем да дадем един съмет към мъжете.

Ако се чудите как да изненадате любимата по случай наближаващ празник, сгазили сте нещо лука или просто искате да я зарадвате в дъждовните октомврийски уикенди? Призлява ви само като си помислите за бясното препускане в мола, а и никога не можете да сте на 100 % убеден, че чантата, която така жадно съзерцаваше на витрината, ще си пасне с новите й ботушки?

Съветът е само един – ритуалът „Той и тя“. Нещо, което можеш да правиш заедно с любимия човек и което ще ви свърже още по-силно.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук