14.3 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Тайна мисия на претендентка за короната „Мис национален отбор“ шашна конкурентките й

Вторият епизод на риалити шоуто „Мис национален отбор“, което се излъчва в ефира на БНТ1 и БНТ HD всеки ден от 17.00 часа, е белязан от отчаянието на журито. Зрителите ще проследят втория ден от кастингите за талисман на националните отбори по футбол, волейбол и баскетбоол, в който в ролята си на оценител на женските хубости и таланти влиза и бившият капитан на „Лукойл Академик“ – Тодор Стойков, който респектира всички участнички не само с ръстта си, но и с въпросите си.
MISS_NT_Ep2.2Представянето на претендентките за титлата „Мис“ през този ден е повече от отчайващо. Притеснението от журито кара момичетата да бъркат дори собствената си възраст, а незнанието на текста на националния химн засрамва съдиите и разплака кандидатка. Налагат се кризисни мерки, за да се отпуснат момичетата и да се повдигне духа им. С тази задача е натоварена една от участничките, която приема тайната мисия да шашне конкурентките си. Как журито реши да изненада явилите се на кастинга момичета и дали това се оказа достатъчно, ще може да гледате тази вечер в шоуто.
MISS_NT_Ep2.1Междувременно притесненията на журито дали ще успеят да открият достойни талисмани на националните отбори сред претендентките стават все по-големи. Момичетата демонстрират невежество по отношение на основните правила на спорта и не могат да цитират дори името на националния селекционер по футбол. А кой е капитанът на отбора ни по волейбол и колко играчи има на футболния терен се оказват най-трудните въпроси за кандидатките.

мис национален отборДали в края на този втори ден от кастингите Маги Вълчанова и нейните колеги съдии ще успеят да се обединят около мнението кое момиче заслужава да продължи напред към тренировъчния лагер ще стане ясно тази вечер от 17.00 часа във втория епизод на риалити шоуто „Мис национален отбор“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук