14.3 C
Бургас
сряда, май 15, 2024

Тони Димитрова пристигна инкогнито в София

Любимката на много българи Тони Димитрова ще превземе сцената на култовия Рубаят НДК. Празника на родния си град Бургас, Никулден, изпълнителката ще отбележи в София, директно пристигаща от Южна Африка, където отмаря и релаксира, информират от ПРофайл.

Тони е дъщеря на военен и учителка, завършва гимназия в Бургас и започва работа като машинописка в общинската администрация на града. Но след няколко години работа разбира, че нейното истинско призвание е музиката и тя му се отдава изцяло. За софийското и участие трескавата подготовка трае вече повече от месец. Лично домакинът ще посрещне изпълнителката на „Ах, морето” с една от гордостите на „ханска“ винарска изба – десертния траминер  Late Harvest и плато с плодове и сирена- любимото съчетание на певицата с дрезгав глас.

За да се насладят на невероятното изпълнение на бургаската чаровница, на метри от сцената ще седнат Мис България Вселена Венета Кръстева, Мис България Славена Вътова, бизнесдамата Таня Думан, ПР-а на звездите Наско Лазаров и още куп отбрани ВИП гости.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук