11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Треска за таблети в Galleria Burgas от днес

30 таблета от най-ново поколение в комплект с калъф oчакват от днес своите нови собственици в мол Galleria Burgas. В продължение на 15 дни всеки ден жребий ще определя по двама късметлии, които ще получат актуалния аксесоар. За участие в томболата е необходимо касова бележка за покупка на стойност над 59 лв.от магазините в мола да бъде регистрирана на бюро „Информация”. Само 9 лв. пък е минималната стойност на касовия бон за участие в жребия от заведенията за хранене Pita Mitsos, Nektar, Ola, MCT, Ratatui, Subway, кафенетата Joy café и Mauro Cafe, както и Cinema City и Playground, който може да бъде регистриран. Всеки клиент има право да участва с повече от една касова бележка за деня, като задължително условие е бележките да са от различни обекти.

Това не е всичко. Таблет с калъф ще получи и един от феновете на страницата на Galleria Burgas във фейсбук. От днес до 24:00 часа на 1 март  започва игра, в която интернет маниаците ще могат да премерят компютърни предпочитания и поетични сили. Първият вариант за участие е чрез публикуване на римуван стих, който да съдържа думите таблет, Galleria Burgas и думи, производни на щастие. Дължината на стиховете не трябва да надхвърля 2000 символа, а модератор ще следи дали римите отговарят на изискванията. Вторият вариант за участие е фейсбук почитателите на мола да споделят кое е любимото им приложение за операционната система Android 4.0. И стиховете, и любимите програми ще имат свое собствено място в тематично приложение на страницата на Galleria Burgas в социалната мрежа. Участникът, събрал най-много харесвания до 16:00 часа на 7 март 2013г., ще бъде обявен за победител и ще стане собственик на таблет Prestigio.

„Да бъдеш мобилен отдавна не е мода, а необходимост”, смятат от търговско-развлекателния  център.  „Цялата информация, от която човек има нужда в ежедневието си, днес може да се побере в устройство, не по-голямо от тетрадка. И тъй като разбираме, че не всеки има възможност да инвестира постоянно в техника, решихме най-новият подарък към нашите клиенти да бъде именно шансът да получат таблет безплатно. А с таблетa и целия  свят в ръцете си.”

Старт на таблет-кампанията бе поставен от екипа на предаването за поздрави Hot Spot на музикалната телевизия City TV,  който гостува на Galleria Burgas от вчера. Водещият Веро мина по централните улици на Бургас, за да заснеме най-нетърпеливите да се видят в национален ефир. Така меломаните от града, благодарение на мол Galleria Burgas, получиха уникалната възможност да поздравят любимите си хора от екрана на водещата младежка телевизия. До 24 февруари всеки, който иска да изненада приятелите си с поздрав, да се запознае с чаровния Веро или просто да поръча любимия си видеоклип, ще намери екипа на Hot Spot в търговския център.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук