11.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Ужасяващи сцени в равадиновския замък

Снимките на нова хоривудска продукция започват в Созопол. След кадрите за филма „Снайпер 5“ с Том Беринджър на остров Кирик, следваща седмица започват снимките за най-новия холивудски филм на ужасите „Спящата красавица“. В Созопол пристига известният американски актьор Каспър Ван Дийн, познат от фантастичния екшън „Звездни рейнджъри“ и екшън комедията „Родени да карат“.

На по-късен етап в снимките ще се включи и неговата съпруга Катрин Оксбърг. Тя е е наследничка на сръбска кралска династия и е позната като принцеса Катрин. Най- страховитите сцени ще бъдат заснети в средновековния замък в созополското село Равадиново. Освен екипът на Каспър Дийн в снимките ще вземат участие и около стотина души от Созопол, които бяха избрани на кастинг.

Една част от жителите на курортния град ще участват във филма като зомбита, другите ще са част от масови и епизодични сцени. Те ще участват в масови сцени, въввторостепенни роли и като специални статисти, някои от които с реплики. Созополчани ще влязат в ролите на рибари, пешеходци, придворни дами, рицари, , зомбита и други.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук