16.5 C
Бургас
неделя, юни 16, 2024

Фамилия Дончеви представя за първи път проекта си “Пуф-паф” на „Джаз в Бургас“

 

Известната музикантска фамилия Дончеви ще представи интригуващия си проект „Пуф- паф“ за първи път на фестивала за ценители „Джаз в Бургас“, който се открива утре в 19.00 часа на Флората.

Забележителният проект включва кино и театрална музика, която ще бъде компилирана по уникален начин. В „Пуф- Паф“ участват Кирил Дончев, Антони Дончев, Георги Дончев и Димитър Семов.

001Представянето на новия проект на Фамилия Дончеви започва в 21.30 часа.

„Изключително съм щастлив, че в Бургас има хора, които „палят“ огъня за този вид музика“, заяви Антони Дончев по време на пресконференция днес в Община Бургас. На нея присъства и друг известен джазмен и бургазлия – Събин Тодоров. Пред журналисти той призна, че се чувства особено горд, че Бургас е домакин на такъв елитен фестивал, който събира едни от най- популярните имена в жанра.

Събин Тодоров ще излезе на сцената на „Джаз в Бургас“ в третата фестивална вечер /12 юли/.

Второто издание на „Джаз в Бургас“ ще продължи 4 дни – 10,11,12 юли и 4 август.

В джаз феста ще участват още Теодосий Спасов трио, „Бургас Биг Бенд“ с диригент Христо Кожухаров, Пламен Димитров, „Брас вилидж“,The Funky Jazz Project, Jazz&Jokes, Васил Спасов квинтет и др.

В продажба са пуснати еднодневни, двудневни и тридневни билети, които могат да се ползват по избор в дните от програмата на 4-дневния фест. Цените им са съответно 15, 25 и 30 лв. 4-дневният билет струва 40 лв.

Билети могат да се закупят от мрежата на Евентим, на касите на: Експозиционен център Флора Бургас, НХК, Държавна опера Бургас, ДТ „Адриана Будевска“, къщички за сувенири „Морски знаци“, ТИЦ /подлеза на Операта/, Фестивал на пясъчните фигури и „Чайната“.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук