15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Флашмоб за международния ден на младежта последваха стотици млади хора в Бургас

Младежи отбелязаха своят празник в традиционен флашмоб в Бургас. В международния ден на младежта Национално Сдружение „Младежки Глас“ организира за трета поредна година инициативата „Следвай ритъма“/Let’s dance Burgas 2015.

Специално за мероприятието пристигнаха преподаватели от цяла България и лектори от Италия и Германия. Площадът пред Община Бургас се напълни със стотици младежи, които участваха в инициативата под звуците на танцови ритми.

„Честит празник на всички. Без значение от възрастта, младежкия дух живее във всеки един от нас, който има желание да открива нови хоризонти, да се бори и реализира потенциала сбъдвайки мечтите си. Не е само бъдещето в ръцете на младите, но и настоящето. Бъдете себе си!“ каза Тодор Йосифов – национален председател на сдружение „Младежки Глас“.

„Ние младежите от Национално Сдружение „Младежки Глас“ за трета поредна година организираме инициативата „Следвай ритъма“/ Let’s dance Burgas 2015. Инициативата цели да повиши ангажираността на младежта, да повиши младежкото участие и да обедини младите хора в една обща кауза“ сподели Мариета Господинова – главен организатор на инициативата „Следвай ритъма“ и фитнес & лейди стайл инструктор.

Членовете на Национално Сдружение „Младежки Глас“ получиха специални поздравления от Йорданка Ананиева – зам. кмет по култура и образование на Община Бургас, която приветства младите и официално даде старт на инициативата.

Инициативата „Следвай ритъма 2015” се организира от Национално Сдружение „Младежки Глас”, по проекта МИКЦ-Бургас „Гласът на младите” по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: „Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/”, финансиран от Министерство на младежта и спорта, със съдействието на Община Бургас.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук