12.1 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Фотографиите на рок музикант Брайън Адамс пристигнаха в София

Ден след откирването на изложбата, нейният куратор Мат Хъмфри ще изнесе лекция за всички професионалисти и любители на фотографското изкуство.

 

 

София, 09 октомври 2016 г. – Над 100 платна от фотографските серии EXPOSED и WOUNDED на легендарния рок музикант Брайън Адамс пристигнаха в София с три камиона и тегло над 3 тона и половина. Това е най-мащабният проект от цикъла “Майстори на фотографията”, създаден и реализиран съвместно от фондациите “Мусиз” и “Америка за България” с подкрепата на VIVACOM и Samsung.

 

amy-winehouse-mistique-2007Изложбата EXPOSED (На фокус) / WOUNDED (Ранени) ще бъде представена на 11 октомври, вторник, във VIVACOM Art Hall, и ще продължи един месец с вход свободен. Екипът на Брайън Адамс вече обяви, че тя ще бъде открита лично от своя автор часове преди концерта му в Арена Армеец същия ден.

 

Ден по-късно – на 12 октомври, сряда – от 11.00 ч. в галерията на VIVACOM Art Hall ще се състои и лекцията на куратора на изложбата, Мат Хъмфри, от галерия Crossover Хамбург.

 

raztovarvaneФотографската изложба на Брайън Адамс пристига в София след представянето си в музея на фотографията в Стокхолм – събитие, открито лично от Нейно кралско височество, Виктория Ингрид Алиса Дезире, принцеса на Швеция.

 

raztovarvane_1Кадрите от EXPOSED (На фокус) улавят по забележителен начин знаменитости като кралица Елизабет, Мик Джагър, Дъстин Хофман, Стинг, Моника Белучи, Кейт Мос, Шон Пен и Мики Рурк, а 30-те портрета от серията WOUNDED (Ранени) представят млади британски военни, претърпели тежки травми по време на мисиите в Ирак и Афганистан, които променят живота им завинаги.sir-ben-kingsley-london-2010

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук