17.1 C
Бургас
понеделник, май 27, 2024

Фюжън ресторант Vista Mare с вегетарианско меню за Нова Година и подарък- уикенд за двама

Фюжън ресторант Vista Mare city ще ви изненада с вегетарианско меню в празничната Новогодишна вечер. В обстановка, с усещане за романтичния Прованс, ще може да посрещнете Нова година със здравословно меню. Новогодишната салата е от мариновани, гриловани зеленчуци върху резен домат, свежа салата фризе, мус от меко сирене, гръцки маслини, всичко това полято с дресинг от свежи билки и перли от балсамов оцет. Vista mareПредястието е хайвер от патладжан, поднесен с конфи от червена чушка и брускети. Основното ястие е гъба кладеница с „талиатели” от пресни зеленчуци.

Впечатляващ е десерта, композиция от шоколадово брауни с крем маскарпоне с аромат на бейлис, мини брюле с банан и орехи, домашен ванилов чийзкейк с „компот” от горски плодове.

vista mare

Извън вегетарианското меню Vista Mare city ще ви изненада с предястие –пате от гъши дроб със сладко от горски ягоди, поднесено с конфи от бейби лукчета и препечен домашен хляб. Основното ястие е в два варианта- крехко свинско вратле с фаре от диви гъби или симбиоза от сьомга и лаврак, поднесени върху крехък сотиран спанак, новозенландска зелена мида и ризлингов сос сабайон с черен хайвер.

vista mareВ менюто е включена и традиционната новогодишна баница с късмети и шампанско.

За настроението на всички в Новогодишната нощ ще се погрижи диджей, а музиката ще бъде за всички вкусове.

Изненадата на вечерта е томбола, като голямата награда е уикенд за двама в хотел „Зограф” в Трявна.

vista mareФюжън ресторант Vista Mare city е мястото, къде вниманието към детайла в интериора е в хармония с храна, съчетала в себе си традициите на различни национални кухни. Побързайте да направите вашата резервация за Новогодишната нощ, местата са ограничени!

ул. Митрополит Симеон 6
Burgas, Bulgaria

 

088 585 8533
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук