12.1 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Хиляди посрещнаха Джулая с Джо Лин Търнър на плажа в Бургас

Тези, които не дойдоха на тазгодишния Джулай в Бургас, могат само да съжаляват. Дъжд не валя въобще, нощта беше не жежка, а прохладна, бирата беше по лев и половина, а хедлайнерите на концерта направо пощуриха публиката с изпълненията си.

Гласът на „Дийп Пърпъл“ и „Рейнбоу“ – Джо Лин Търнър – излезе на сцената и забрави да слезе. По договор той трябваше да пее един час, но се раздаваше на публиката два пъти по-дълго. Абсолютно изненадващо за всички, по някое време в купона се включи бургаският зет Джеф Скот Сото, който приветства Джо Лин Търнър с думите: „Добре дошъл в моя град Бургас!“. Изпяти бяха „I Surrender“, „Can’t Let You Go“, „Highway star“ и още много класики.

Незабравим остава моментът, в който Търнър, Сото и Звезди от „Ахат“ на баса, просто се превърнаха в триглав змей, бълващ рок от най-високо качество.

Останалите участници в концерта, които напълно си заслужиха аплодисментите, бяха група „Rozbub“ от Швейцария /пътували 25 часа с автобус, за да се включат в бургаския Джулай/, СИЛУЕТ, Тhe Pomorians, D’Family, Add Groove, rewind<<, Ясен и приятели, Casual Threesome, Стокхолм.

Който не вярва, че най-якият Джулай става в Бургас, нека изгледа видеото. Очакваме ви през следващата година!

 

Фестът „Джулай морнинг` 2013“ бе организиран от Община Бургас и Мариана Добрева. Събитието подкрепя кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата през 2019 година.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук