22.1 C
Бургас
сряда, юни 19, 2024

Хитовете на Korn – фаворити на феновете на Beck’stage – сцената на Beck’s на

Заедно със старта на Spirit of Burgas снощи стартира и BECK’STAGE – сцената на Beck’s – немска марка бира номер едно в света, която отново е партньор на фестивала.

Beck’stage е мястото, на което звезди са гостите на фестивала. Тя дава възможност за изява на всеки, който иска да изпее любимо свое парче, да се качи на сцена и да изпита тръпката от това да си там. Така, чрез Beck’stage гостите на фестивала също имат своето място за изява.

Хитовете „Дим да ме няма” и „Две следи”, „Машина за месо” са сред предпочитаните от бг листата.

Тази година листата за сцената на Beck’s включва хитове на хедлайнерите на Spirit of Burgas, както и на някои от най-горещите бг изпълнители. Такива са Blind, Did my time, Here to stay на Korn, както и Breath, Fire Starter на The Prodigy. В първата вечер на фестивала сред най-предпочитаните се оказаха хитовете на Korn. От българските песни, най-често избирани бяха „Дим да ме няма” на Графа, както и класиките „Машина за месо” и „Ха-Ха” на Милена, „Две следи” на Д2 и много други. Част от листата е и песента „Обичам” на The Pomorians, която миналата година се наложи като безапелационен хит на Beck’stage.

Въпреки горещите имена и хип-хоп бийтове на Ms. Dynamite и Tinie Tempah, както и на всички останали големи имена от другите сцени, Beck’stage не остана празен.  Тази година музикалните фенове имат и “своя група” – на сцената заедно с тях са “Maze”, които са професионална подкрепа на качилите се на Beck’stage.

Изпълненията на всички участници на сцената на Beck’s се излъчват в реално време на голям екран, като образът на изпълнителите се възпроизвежда върху кадри от Основната сцена на Spirit of Burgas.

Тази вечер участниците на Beck’stage се очаква да се спрат най-вече на популярни хитове на The Prodigy, тъй като легендарната група е хедлайнер на Основната сцена на Spirit of Burgas. Сцената на Beck’s ще бъде на разположение на посетителите на най-мащабното музикално събитие у нас и през следващите два дни.

За всички, които ще участват на BECK’S сцената, славата продължава и след края на Spirit of Burgas. Видео с тяхното изпълнение ще бъде качено на www.becks.bg, както и на страницата на Beck’s във Facebook www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук