6.5 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Черноморец изпрати на стадиона абитуриенти от спортното училище

Още един ден, изпълнен с много позитивни емоции и радост, се състоя на стадион „Лазур“. „Черноморец-Бургас“ домакинства изпращането на випуск 2013 на спортното училище в Бургас. Два класа абитуриенти се сбогуваха за последно със своя ученически живот в едно неповторимо и уникално тържество.

Мащабната организация, включваше огромен червен тепих, който беше разстелен върху тревното покритие на стадион „Лазур“, за да бъде запазена тревата. Много балони, олимпийски огън, танцови и акробатични изпълнения и много емоционални речи, допълнително допринесоха за страхотната атмосфера, изпълнила спортното съоръжение.

Тържеството започна с изпълнения на децата от мажоретен състав към ОУ „Княз Борис“, след тях на терена излязоха танцова формация „Руж“, последвани от един от най-добрите фолклорни ансамбли в България – „Странджа“. След тях се появиха и главните действащи лица – двата класа абитуриенти със спортни бургаски таланти.

Сред абитуриентите личаха имената на двама таланти от бургаската футболна школа – Живко Хаджиев, който играе в елитната юношеска формация на „акулите“ и Милчо Ангелов, който пък вече е част от представителния отбор на „Черноморец-Бургас“.

Последваха много емоционални речи от завършващите, символично запалване на олимпийския огън, издигане на националното знаме и още атрактивни изпълнения от специалните гости. В края на официалната част всеки абитуриент целуна знамето на своето училище, след което то беше тържествено изнесено. Домакините от „Черноморец-Бургас“ бяха осигурили една от вип залите на стадиона, в която завършващите празнуваха дълги часове след приключването на церемонията.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук