18.2 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Шеф Стоян Мавров с кулинарни шедьоври за Първа пролет

Пролетта е сезонът, в който може да поглезите сетивата си не само с пробуждащата се природа, но и с хубава кухня в изискана обстановка.

За това се е погрижил шеф Стоян Мавров в ресторанта на хотел “България”. Той владее до съвършенство изкуството на истинската храна.  Освен майстор на гурмето и изисканите вечери, той предлага и обедно меню в ресторант “България .

Освен българска традиционна кухня и интернационални специалитети, задължително има  специалитет на деня. И всичко това на  достъпни цени,  в луксозна обстановка.

снимка: Шеф Стоян Мавров ни увери, че в ресторант „България“ се правят най-вкусните пици в Бургас

Новите пролетни предложения на шеф Стоян Мавров са пилешки глезотии, скара и други вкусотии. Тук може да си поръчате запечен картоф с бекон, пушено топено сирене и кашкавал или броколи със синьо сирене и кашкавал. За любителите на пилешкото месо изненадите са- щрудел с пилешко месо, пилешки чеснови хапки, пилешки дробчета с мащерка и вино, пилешки пръчици с корнфлейкс, пилешки филенца със сусам и още кулинарни изкушения. Не пропускайте  да опитате и свински ребърца с барбекю сос и наденица на скара.

Шеф Стоян Мавров ви кани и на пици, като ви уверява, че те са най-вкусните в Бургас.

За редовните клиенти, ресторант “България” предлага карти с отстъпки, както и подаръци- изненади! На вечеря или на обяд с приятели може да получите като сюрприз бутилка италианско вино или да ви изненадат с десерт- подарък.

 

 

снимка: Бутилка вино е изненада- подарък за редовни клиенти

Ако все още се съмнявате, че храната може да бъде изкуство тук в ресторант “България” ще ви покажат как фантазията създава кулинарни шедьоври.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук