15.4 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

„Всичко за Вашия празник” – от грима до сватбата!

Сватбени агенции, козметични салони, студия за грим, дизайнерки къщи, фирми в областта на хотелиерството и ресторантьорството,  взеха участие в първото бизнес изложение Burgas Expo: Всичко за вашия празник.

 Интересът към изложението, което се проведе в Интерхотел”България” беше голям. Ръчно изработени рокли от сламки и нестандартен грим впечатлиха посетителите. Красиви модели дефилираха със сватбени и вечерни рокли.

 Посетителите можеха да се запознаят с най-новите тенденции в аранжировките за маса, покани за сватба, букети за специални моменти, а специалистите ги съветваха, какво е необходимо за да бъде техният празник неповторим.

 Датата 8 април не е избрана случайно. Организаторите са се спрели на празника Цветница, за да започнем пролетно-летния сезон по един вълнуващ и приятен начин.

 Програмата беше разнообразена с бодиарт изкуство, модни ревюта, иновативни методи на процедури за красота, светлинно шоу, авангардни грим и прическа, ревю на булченски рокли.

 В изложението беше включен и благотворителен щанд за децата от дневен център „Св. Николай Чудотворец”. Произведенията бяха, изработени от творческата работилница на хора с увреждания към „Социален център Бургас”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук