23.2 C
Бургас
сряда, юни 19, 2024

„Обещавам ви, че ще се върна!”, зарече се BUSTA RHYMES от главната сцена на SPIRIT of Burgas

Измина първият ден на най-горещия летен фестивал SPIRIT of Burgas. Вечерта започна с най-нашумелите български звезди, които излязоха на главна сцена под общото име BG HIP HOP U.N.I.T.Y. Градусът на настроение чукна тавана с появата на експлозивната MS DYNAMITE, която разтанцува набъбващата публика пред главната сцена.

 

След емоционална среща с 10 от най-верните си фенове в България, TINIE TEMPAH излезе със своето крю на сцената и публиката направо полудя! Над 5 000 фена припяваха заедно с TINIE, а звездата не спираше да повтаря колко очарован е от цялата атмосфера на фестивала, за публиката, морето и луната над Бургас.

 

След леко забавяне, което допълнително покачи очакванията и нетърпението, на сцената изскочи BUSTA RHYMES. Нямаше парче, което феновете да не знаеха дума по дума. BUSTA „счупи вратовете“ (“Break Ya Neck”) на 13-хилядната публика, която не спря да пляска (“Make It Clap”), а накрая искаше още и още (“Gimme Some More”).

Вторият ден на SPIRIT of Burgas ще бъде открит от една от любимите български банди – PANICAN WHYASKER. След тях следват румънците SENSOR, пънкарите SUM 41 стартират в 21:15 ч., а след тях ще се насладим на новото шоу на THE PRODIGY, на което ще чуем парчета от новия им албум. Програмата на главна сцена ще завърши с DJ NoNames от FOREIGN BEGGARS.

 

До организаторите на фестивала достигнаха сигнали от феновете за логистични проблеми при преминаване от зоната на SPIRIT of Burgas към Solar Dance Arena и обратно. От фестивала уверяват, че всички сигнали за взети под внимание и се работи върху отстраняването им, за да може в оставащите два фестивални дни преминаването между двете зони да става безпроблемно.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук