14.3 C
Бургас
събота, май 4, 2024

„Ще се омъжиш ли за мен?” на Тройката

Млад мъж падна на колене и поиска ръката на избраницата си на входа на ТРИА сити център в Бургас пред очите на десетки случайни минувачи.

„Здравей, ако гледаш това в момента, значи си на правилното място. Ще се омъжиш ли за мен?”, прозвуча от видеостената  в 9:10 часа на 11 декември. Слисани от разигралата се ситуация и видеоклипа хората, въпреки студеното време „забавяха крачка”, за да видят как бъдещият младоженец с пръстен, букет и балони в ръце прави съдбовното предложение.

Много от тях пожелаха успешен старт в живота на младата двойка. Неслучайно Сергей Ръжанков и Здравка Пехливанова се вричат в съвместен живот на тази дата. Вярват, че щастливата последователност на числата – 9:10 ч., на 11.12. /20/13 г., ще им донесе успешно бъдеще като семейство. Заедно са от 7 години и смятат, че е време да „регламентират” връзката си.

Ефектното публично предложение, с което да поиска ръката и сърцето на приятелката си, хрумнало на Сергей. Той сам изготвил клипа и помолил от търговския център да съдействат за излъчването му.  Целият импровизиран ритуал е записан и през следващите дни ще се излъчва на видеостената на сградата в центъра на Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук