13.8 C
Бургас
петък, май 3, 2024

„Too closе” на Стефан и Кристиян вече е факт

Младите бургаски музикални дарования Стефан Алексиев и Кристиян Грънчаров продължават да ни изненадват с нови песни. Те заснеха поредното си видео, този път в партньорство с чаровната водеща на третия сезон на конкурса „Бургас търси талант” Румяна Маринова.  Режисурата, заснемането и монтажа на клипа са дело на Иван Филев. Отново заснемането се случи в Морската градина, където предизвика интереса на разхождащите се в парка, което още повече вдъхнови екипа и всичко се получи за час. Според продуцента  Иван Бъчваров, момчетата определено се справят все по-добре. Те са привлекли вниманието и на Део.

Стефан и Кристиян кипят от идеи. Възнамеряват да направят общи проекти с Михаела Филева и DJ Lite. Готвят се за благотворителен концерт, а аранжиментът на следващата им песен “I love you as the world loves music”,  която е авторска,  ще бъде направен  от Apo&Nevena – подуценти на популярния Тодор Гаджалов. 

Младите изпълнители обещават още изненади, но засега ги пазят в тайна. А докато узреят да бъдат огласени, да се порадваме на изкуството им в изпълнението на „Too closе” тук: http://www.youtube.com/watch?v=_wX5U_RtY10

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук