17.1 C
Бургас
сряда, май 22, 2024

Днес избират мини мис и мини мистър Созопол

Започва традиционният конкурс-оригинал „Мини Мис и Мини Мистър“ Созопол, запазена марка на актрисата Илиана Балийска. Това съобщиха от община Созопол. Той ще се състои на днес от 19.00 ч. в Летния театър на Созопол. Палавото Шоу в Созопол е най-атрактивната част от Турнето „Детето на Морето“ и XVII Фестивал „Малки Големи Таланти“.

Събитието е под патронажа на кмета на Община Созопол-Панайот Рейзи, който отново доказва, че децата-бъдещето на Града на Спасението,са му приоритет. Мини сладури от 3 до 12 години-созополчанчета и курортистчета, ще докажат, че мястото им е на сцената, а не в публиката. Няма предварителен подбор и всеки може да участва при вход свободен, като записването е един час преди началото.

Класираните от 1-ва до 6-та позиция ще представят Община Созопол в Есенното издание на XVII Национален Телевизионен Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ в Националния Дворец на децата-София. „Ще има награди и аплодисменти за всички участници и със сигурност Конкурсът-Оригинал в Созопол пак ще е международен, като и за чуждестранните малчугани ще има Дипломи:Отличен 6 в Талантиадата. Няма ограничения за сценичните изпълнения-може с песен ,стихотворение, танц или нещо изненадващо. Ще има много забавление с авторските ми албуми, танци-манци; мини манекенска изява за мини госпожиците и артисти-културисти-мускулисти за мини мъжагите. Нямаме специални изисквания за облеклото, важни са чара, сценичното присъствие и празничното настроение. С нетърпение очаквам Малките Големи Таланти в Созопол!“, не крие големите си очаквания Илиана Балийска-автор, водеща и продуцент на мащабната творческа инициатива.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук