22.7 C
Бургас
неделя, май 22, 2022

БСП откри кампанията си в Бургас ново мото – „Сигурност в промяната, сигурност за промяната“

„БСП за България” в Бургас откри предизборната си кампания на открита сцена „Охлюва”.  Симпатизантите на коалицията аплодираха кандидатите  за народните представители от 2-ри многомандатен избирателен район. Промените в листата на червените са минимални сравнено с предходните избори от 4 април, тази година. Водачът на листата Петър Кънев заяви, че представят един много силен отбор, новият  девиз е “ „Сигурност в промяната, сигурност за промяната“, а минималната цел са три мандата.

„На миналите избори имахме пик на пандемията. Този път се надяваме на по-висока избирателна активност и по-добър резултат. Искам да уверя, че листата ни е почти същата – корекциите са малки. Представяме един много силен отбор. Да, както каза нашия председател, ние сме системна партия. Нашият нов девиз е „сигурност в промяната, сигурност за промяната“. Управлението на Борисов приключи. Моята молба е на 11 юли всички ние да гласуваме. Съдбата на нашата страна е в ръцете ни. От всички нас зависи как ще живее – по-добре, по-красиво, по-богато. Разчитаме на вас“, каза водачът на листата на БСП за България Петър Кънев.

Проф.д-р Юлия Йоргова-Форд заема второто място в листата на партията в Бургас. При старта на кампанията тя коментира: „Преподавател съм повече от 30 години и виждам как изконни ценности като образованост, духовност, доброта към хората, ерозират. Днес, заставайки пред вас, осъзнавам отговорността, която поемам. Отговорността ме мотивира да се изправя пред това предизвикателство по своя път.

БСП е силната коалиция, с можещи и знаещи хора.

Коалиция, която може да доведе до край битката, която започна на предходните избори. Бъдещето на нашите деца внуци е в нашите ръце. Нека изберем за младите пътя на знанието, благоденствието. Нека изберем спокойните старини за нашите близки“.

БСП предлага възстановяване на държавността, възтържествуване на закона и индустриализация на Бургаски региона, коментира от своя страна третият в листата на партията – Тодор Байчев. „Ние не трябва да оставяме историята да бъде съдник на делата ни. Напротив – ние трябва да вземем съдбата си в свои ръце. На 11 трябва да гласуваме. Нашата надежда е, че ще имаме поне четирима народни представители от Бургаски избирателен район“, допълни той.

Листата на „БСП за България“ за предсрочните избори за 46-то Народно събрание е в състав:

1. Петър Кънев

2. Юлия Йоргова – Форд

3. Тодор Байчев

4. Андреана Премянова – Янкова

5. Йордан Петков

6. Валентин Славов

7. Виолета Желева

8. Антон Коджабашев

9. Николай Тишев

10. Станимир Баев

11. Атанас Маринов

12. Аспарух Иванов

13. Таня Иванова

14. Ибрахим Мустафа

15. Станислав Едрев

16. Милена Костадинова

17. Петя Илиева

18. Паруш Парушев

19. Димитър Гочев

20. Стоян Стоянов

21. Кирил Узунов

22. Пенка Кидерова

23. Румен Николов

24. Динко Караиванов

25. Димитър Овчаров

26. Павел Стоянов

27. Анелия Вичева

28. Йордан Георгиев

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук