10 C
Бургас
вторник, 20 април, 2021

Дизайнът не свършва с кухни по поръчка – обърнете внимание и на аксесоарите

Ако сте стигнали до момента, в който ви предстои да се обърнете към интериорен дизайнер за своя дом, то поздравления – вече встъпвате в по-интересната и забавна страна от това да сте горди собственици на ново жилище. Знаем, че сдобиването с нов дом твърде често е дълга и тежка процедура, но пък малко дейности предизвикват по-голямо задоволство и удовлетворение при успешното им приключване както интериорният дизайн. В днешния текст акцентираме върху кухнята като едно от важните помещения в жилището – изборът ни пада върху кухни по поръчка и всички останали аксесоари, които е повече от задължително също да присъстват в обзавеждането.

Говорейки за кухни по поръчка, следва да упоменем най-големите предимства, свързани с този интериорен подход. Безспорно на първо място извеждаме идеята за персонализирания дизайн – вариантът с кухни по поръчка дава възможност на всеки клиент да се сдобие точно с кухнята, за която си е мечтал винаги. Ако разполагате с по-нестандартна и необичайна архитектура на жилището си, то опцията за кухни по поръчка е още по-приложима за вашия случай. Стандартизираните кухни по мебелните магазини са предназначени за прави и обикновени в архитектурно отношение помещения.

Наред с всички кухни по поръчка възниква въпросът и за аксесоарите в стаята

Да речем, че вече сте се сдобили с мечтания вариант на кухни по поръчка. Макар и дизайнът да е наистина страхотен и да отговаря изцяло на онова, за което винаги сте мечтали, следва да отбележим, че уютът и комфортът в дома не се постигат само и единствено с изящни мебели, но и с подходящи аксесоари, които да доставят още по-приятни усещания за пребиваване. Такива са например подовите настилки като килими и пътеки, които положително внасят усещане за топлина и уют в помещението. Бихте могли да говорите с дизайнерите си, за да включат в конструкцията на вариантите за кухни по поръчка допълнителен рафт, който да се яви като удобно място за подредба на кулинарни книги, журнали и рецептурници.

Други аксесоари, идеално прилягащи на всякакви кухни по поръчка, са кулинарните колекции – независимо дали ще спрете избора си на буркани с подправки, или на интересни прибори, които сте колекционирали по време на множеството си пътешествия. Аксесоарите помагат на едно помещение да има душа и присъствието в него да е подчертано по-приятно. Ако пък сте избрали кухни по поръчка за вариант за своя дом, то, в такъв случай, ще ви е още по-лесно да интегрирате множество идеи в обзавеждането.

Заложете на раздвижени етажерки, по които да наредите множество вази или саксии с цветя. Идеално място са за позиционирането и на свежи подправки. Рамките за снимки, както и аксесоари като свещници, са също много подходящи идеи за интериора на вашите кухни по поръчка. Дайте воля на въображението си и създайте наистина красива стая с изключителна атмосфера. Обърнете се към професионални дизайнерски екипи, които да сбъднат мечтата ви и да я превърнат в реалност.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Leave a Reply

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,874Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: