29.1 C
Бургас
вторник, юли 5, 2022

Нова опция за повишени коефициенти от Bwin

Залозите са сред основните фактори за добър краен изход от вашата прогноза за спортно събитие с истински пари. Големината на залозите често е и сред основните причини за играчите да изберат, или не даден букмейкър. Вероятно именно и сравнително високите ставки на голяма част от мачовете в спортната програмата на bwin sport са и основната причина в тази платформа да има толкова голям брой регистрирани потребители. Но освен че bwin по принцип предлага доста добри коефициенти, той разполага и с няколко функции за тяхното допълнително повишаване. Става въпрос за специални оферти, с които буквално можете да повишите коефициентите на избраните за залог от вас събития. Нека ги разгледаме една по една, за да разберете какви опции имате, когато искате да залагате на още по-високи ставки в bwin.

Промоция Създай залог от bwin

Основната задача на тази специална екстра от букмейкъра е да предостави на играчите да поставят няколко залога на едно и също спортно събитие. Става въпрос за селекция от залози на различни маркети, но фокусирани в един-единствен мач. След като изберете конкретното събитие, можете да се запознаете и с наличните пазари. За да се възползвате от функцията Създай залог трябва да изберете минимум 2 и максимум 8 маркета, на които да заложите. Всички те ще ви се отразят в електронния фиш, а крайният коефициент за всички селекции ще представлява значително по-висок коефициент, а от тук следва, че можете и да очаквате значително по-висока печалба.

Промоция Combi+ от bwin

И с тази специална оферта можете да получите много по-високи от първоначално предвидените коефициенти. Промоцията ви предлага ежедневно различни събития, избирани на случаен принцип от bwin. След като направите своя избор, ще видите, че в случай на успешна прогноза вашата печалба ще е с поне 15% по-висока, отколкото ако направите същия залог по стандартния път или в друг букмейкър. Обикновено, в промоцията Combi+ се подбират най-интересните събития за деня, като най-често това са мачове то света на футбола. Имайте на предвид, че тази промоция за повишаване на коефициентите е валидна само за предварителни залози, тоест такива се събират до първия съдийски сигнал на съответното събитие.

Price Boost от bwin

Не се подлъгвайте по името на тази промоция. Тя също е фокусирана върху идеята за по-високи коефициенти. Подобен тип оферти, между другото, се срещат и под името Odds Boost или дори Enhanced Odds. И трите термина за вас като играчи означава едно и също – по-високи коефициенти за определени събития, съответно и по-висока крайна печалба, ако успеете да направите успешна прогноза. И в Price Boost от bwin, между другото, можете да очаквате завишение на крайния ви приход с около 15%. В случая от компанията ви предлагат завишаване на ставките на някои от пазарите за даден мач. По наши наблюдения букмейкърът най-често се спира на популярни за деня мачове. Ето защо съветът ни е, ако имате намерение да залагате на именно такова събитие, най-добре е първо да проверите дали от bwin не предлагат Price Boost на него, за да си гарантирате много по-добър изход от вашата активност на платформата.

7,907Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук