23.1 C
Бургас
петък, 6 август, 2021

В танца на надеждата се включват и медици от „КОЦ- Бургас“

В годината на коронавируса видеоклипът се превърна в бягство от стреса и страха от заразата.
„КОЦ- Бургас“ се включи в предизвикателство – Jerusalema Challenge. В най-новото ни видео ще видите как 26 наши служители танцуват #JerusalemaChallenge. От идеята до реализацията на флаш моба имаше само 10 дни, а интересен факт е, че нашите колеги успяха да направят само няколко общи репетиции преди да снимките на видеото. Инициативата идва именно от служители на „КОЦ-Бургас“. Те се обединяват около идеята да се включат в международното предизвикателство, предавайки посланието за надеждата чрез своя танц на фона на популярното парче


Медиците от „КОЦ- Бургас“ изиграха флашмоба Jerusalema, за да покажат по своя начин, че само заедно можем да се справим с невидимия враг.
Зад вдъхновяващото изпълнение стоят много усилия .
Тези ситуации са ни дадени да се обърнем към нещата, които непрекъснато забравяме, забързани в ежедневието – това е да сме хора, да се държим един за друг, да си помагаме.
Заснемането на флаш моба се оказва истинско предизвикателство, защото ситуацията на открито е трудна за контролиране.
Използвахме дрон, който ни даде една прекрасна перспектива.
И въпреки всички трудности, медиците от „КОЦ- Бургас“ и за миг не се поколебават и отправиха своето послание към хората.
В каквато и да е ситуация, която е тежка и бедствена в обществото, само ако сме заедно, можем да се справим. Ние ги подкрепяме. Просто воля! Единство и издръжливост! Трябва да минем през това изпитание !

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: