23.1 C
Бургас
петък, 6 август, 2021

Виртуални спортове vs еSports – кои са на чело в Winbet?

Освен на реални спортни събития от света на футбола, тениса, баскетбола, хокея и десетки други популярни и по-екзотични дисциплини, в един букмейкър можете да поставяте и залози на така наречените виртуални спортове и eSports. Последните са добре познати и като електронни спортове. У нас можете да намерите много доставчици на хазартни услуги, предоставящи богата палитра от залози и в тези две категории. Такъв букмейкър, например, е Winbet. От създаването си и до ден днешен той разполага с уникална селекция не само от спортни събития, но и от виртуални спортове, а също така и от залози на електронни спортове. Ако не сте запознати с него, повече за Winbet може да откриете тук , за да прецените дали това е подходяща за вас букмейкърска компания.

При всички случаи обаче, ако търсите място, на което да тествате нещо различно от света на залозите, виртуалните и електронните спортове са добра алтернатива. Нещо повече – горещо ви съветваме да намерите страница, в която има залози и от двете категории. Точно такава платформа е и Winbet. Букмейкърът разполага със ставки в двете ниши като сериозен е приносът му към затвърждаване на все по-разрастващия се интерес у нас към електронните спортове. На практика, те са един от основните фокуси в спортната програма на букмейкъра. Не трябва да подценяваме обаче и услугата за виртуални спортове в Winbet. Всъщност, от компанията дори са така добри да предложат на аудиторията цяла отделна секция, посветена на този вид залози. Можете да я намерите в главното меню на платформата, между категорията с Промоции и тази с предложенията за казино на живо. Но преди да се отправите към Winbet и да започнете да залагате било то на виртуални спортове, или на електронни, нека си разясним кое какво е. Защото, всъщност, оказва се, че сред аудиторията все още има леко объркване относно тяхното различаване.

Каква е разликата между електронните и виртуални спортове?

Всъщност, разликата между двете е огромна. Единствената прилика между виртуалните и електронните спортове е, че на тях може да се поставя залог, включително и в реално време. Прогнозите обаче се изграждат по напълно различен начин, времетраенето на едно събитие е крайно различно, а и пазарите често са напълно различни.

Електронните спортове често са представени като вид спортна дисциплина в общата спортна програма за залози на един букмейкър. Именно от там разбрахме и, че в Winbet този вид спорт е на почетно място. Над 100 са събитията, на които можете да поставите своя залог почти по всяко време, влизайки в платформата. Какви обаче са тези събития и какъв точно е електронният спорт? Най-общо казано това е спорт в сферата на видео игрите. В него могат да участват както отделни играчи, така и отбори. А международните състезания в този спорт напоследък са изключително много. Все още най-голям интерес представляват двубоите и надпреварите в следните видео игри: Dota, LoL, CS GO и Fifa.

Напълно различно е залагането и изобщо зрелището пред вашия екран, когато решите да станете част от света на виртуалните спортове. Виртуални спортове не са истински спортове. Това са компютърни симулации на някои от най-известните спортни дисциплини, на които залагаме днес. Всяко събитие от такъв тип спорт трае не повече от 5 минути. Обикновено, залагащите могат да го проследят на живо на своя екран по подобие на live streaming услугата в секцията за залози на живо. По този начин, когато и да влезете в секцията с виртуални спортове, почти по всяко време има отворени събития за залози. В света на виртуалните спортове откриваме следните дисциплини: футбол и някои конкретни футболни лиги като Висшата английска лига, тротинг, спийдуей, конни надбягвания и гонки с кучета, както и мото спортове, бейзбол, тенис, баскетбол и други. В момента в Winbet можете да намерите и секция със залози на Виртуалната Евро Купа по футбол.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феновекато
1,756Последователиследвам
11,740Абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: