18.1 C
Бургас
петък, 18 юни, 2021

Загадките на ИТН продължават. И сигурно започват да стават леко досадни

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов не каза, а намекна от трибуната на Народното събрание, че партията може и да не предложи кабинет. Изказването му продължава линията, следвана от партията на Трифонов за загадъчност, което вероятно трябва да накара хората да тръпнат в очакване за грандиозни промени в страната. Възможно ли е неизвестното да се превърне в нещо достадно в един момент? Вероятно е възможно.

„Дали ние ще направим кабинет или не? Първо ще видим какво ще направят ГЕРБ, след това процедурата ще дойде при нас, ще видите какво ще направим ние. И ако случайно се стигне до трети мандат, а то ще се стигне, този, който го вземе трябва хубаво да си помисли, защото в средната част на залата може да подкрепят всеки, а това означава коалиция с тези, които са в дъното на политическия живот, заради всичко, което сториха на България“, каза той в декларация от името на парламентарната група на партията на Слави Трифонов.

Той не пропусна възможността да нападне ГЕРБ, като заяви, че изявлението, изчетено от депутата Тома Биков, е било пълно с неистини. „Защо парламентът гласува така (всички срещу ГЕРБ, бел. ред.)? Защото нито една партия не иска дори да се докосне до вас. Всеки в тази зала, който е извън ГЕРБ, трябва да знае, че ако гласува каквото и да е с ГЕРБ, ще бъде предател към българското общество“, каза още той.

Депутатът каза, че ако получат мандатът, ще видят какво ще направят и, ако се стигне до връчване на трета партия, то тя ще бъде принудена да направи коалиция с ГЕРБ, които трябва да бъдат поставени в края.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: