12.6 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Холивудски секссимвол снима хорър в замък до Созопол

След актьора Том Бериджър, край Созопол пристигна друга холивудска звезда. Каспър Ван Дийн е у нас за снимките на филм на ужасите- „Спящата красавица”, а за декор е избран замъкът до Равадиново, известен като туристически атракцион „Влюбен във вятъра”.

Каспър Ван Дийн сподели пред екипа ни:„Освен режисьор на продукцията аз ще играя и краля. Добре е да бъдеш крал на истински, прекрасен замък като този. Смятам че България е прекрасно място с наистина прекрасни хора. Чувствам се блестящо тук.”

Каспър Ван Дийн е известен с участието си във филмите „Звездни рейнджъри“, екшън комедията „Родени да карат“,“Тарзан и изгубеният град“, както касовия „Слийпи холоу” където играе със звездите Джони Деп и Кристина Ричи. В хорърът сниман у нас участва и съпругата му Катрин Оксбърг, която в реалността пък наистина има синя кръв, наследница е на сръбска кралска династия. Ван Дийн сподели, че е впечатлен от България и обезателно ще се върне у нас.

  „С удоволствие дойдох и се надявам да се върна отново тук в този замък. Сега снимаме спящата красавица -едно, надявам се да се върнем за продължението тук”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук